Створення ефекту «Омбре» на губах

Популярна техніка у манікюрі та макіяжі у вигляді переходу квітів не втрачає своєї актуальності, і сьогодні градієнт на губах є модною тенденцією на світових подіумах.

Для виконання макіяжу губ у техніці омбре додатково слід придбати:

• Темним та світлим контурними олівцями (лайнерами для губ)

• Губними помадами світлого і темного кольорів відповідно кольору олівців або різних кольорів

• Розсипчастою пудрою

• Скрабом для губ (його цілком можна замінити звичайною зубною щіткою)

• Звичайними сухими серветками

У такому макіяжі краще поєднувати схожі відтінки, відмінність між якими лише кілька тонів. При цьому кольори повинні відповідати певному стилю, оскільки макіяж для походу в офіс і розважальний заклад буде різним.

Для початку необхідно зняти зі шкіри губ ороговілий шар за допомогою скрабу або зубної щітки, а потім починати виконання загадкової техніки омбре.

Послідовність макіяжу в техніці омбре:

• Необхідно окреслити контур губ ширше, ніж потрібно, а потім нанести поверх його темний відтінок помади, розтушувавши ближче до центру. При цьому найбільш пухка частина губ залишиться світлою. Після цього наноситься найсвітліший тон помади з внутрішньої сторони губ. Найголовнішим правилом у даній техніці є вибір відтінків помади в одній кольоровій гамі.

• Під час створення ефекту омбре слід враховувати, що з різному освітленні техніка його виконання різна. Коли макіяж виглядає природно, краще скористатися олівцем відтінку трохи темніше, ніж натуральний колір губ, а також використовувати помаду натурального кольору і світлішу на внутрішню поверхню губ. Для вечірнього макіяжу ідеально підійде контрастне поєднання, проте відтінки слід брати однієї кольорової гами.

• Для стійкості макіяжу на губах слід обережно прикласти серветку, а зверху серветки злегка припудрити губи.

Головне правило при виконанні техніки омбре полягає в плавності переходу відтінків від світлішої внутрішньої частини до темного контуру на губах, що дозволить не тільки залишатися на вершині стилю, але і завжди виглядати жіночно і неповторно.

spacer