Макіяж очей. Техніка нанесення тіней

Як правило, правильний макіяж очей — процес сам по собі непростий і клопіткий. Ну а навчитися виконувати його за невеликий проміжок часу — це вже й зовсім вищий пілотаж, на який здатні лише візажисти… Ви так вважаєте? Досить дарма! Ми навчимо Вас правильно наносити тіні для повік не лише красиво, а й швидко.

Дивіться та запам’ятовуйте!

Покрокова інструкція з базового нанесення тіней

  • Крок перший: наносимо невелику кількість праймера для очей. Цей засіб допоможе зберегти колір і яскравість тіней, а також дозволить без особливих зусиль розтушовувати матові тіні.

  • Далі наносимо тіні на пензель зі скошеним краєм, надлишки знімаємо та переносимо колір на зовнішній куточок ока – як би ставимо тінями велику точку. Якщо у Вас очі широко розставлені, то це затемнення має відбуватися в межах ока, якщо навпаки — очі можна назвати близько посадженими, то тіні варто покласти на зовнішній куточок строго за межами ока. Межа в даному випадку — це перпендикуляр, що проходить через закінчення слізничкової западинки (ніжно-рожева ямка на зовнішньому краю ока).

  • Потім знімаємо з пензля матеріал, що залишився і акуратно розтушовуємо тіні в складку верхньої повіки, трохи до скронь і по нижньому віку. Якщо Ви хочете, щоб макіяж очей вийшов яскравішим — повторіть процедури з тінями ще одним шаром.

  • Плоский пензлем набираємо світлі тіні і, знявши надлишки на руку, вкладаємо їх на всю поверхню рухомого століття до межі затемнення. Рухи в буквальному значенні слова «впечатують». Крім того, трохи світлого пігменту наносимо під брову та на внутрішній куточок очей.

  • Зовнішній куточок ока затемнюємо темнішими тіннями і добре їх розтушовуємо. Таким чином ми матимемо ефект SMOKY EYES.

  • М’яко стираємо межу нанесення світлих і темних тіней пензлем для розтушовування. Якщо Ви використовували праймер, то розтушовувати тіні між собою не складе жодних труднощів.

  • Наступний етап – це нанесення туші на вії.

  • І на останньому етапі ми затемнюємо нижню слизову очі темним олівцем. Візуально це підкреслює розмір очей і зробить погляд яскравішим.

Ну ось у принципі і все. Сама по тобі техніка нанесення тіней не складна — трохи практики і Ви її легко освоїте. Але пам’ятайте, що по-справжньому красиво, стильно та бездоганно нафарбовані очі виходять не тільки за певної навички, але також і за наявності відмінних кистей та якісних косметичних матеріалів.

spacer
Купить диплом в других городах России. http://origenaldiplom.com/