Як підібрати тіні для повік під колір очей та волосся

Напевно, не секрет, що сучасна дівчина не може собі уявити життя без косметики. Туш, олівці, помади при правильному підборі підкреслюють наші переваги і приховують недоліки. Ще одним помічником на шляху до краси є тіні для повік. Саме завдяки їм можна збільшити маленькі очі, зменшують відстань між широко посадженими очима, піднімають опущені куточки очей.

Якщо Ви протягом тривалого часу щодня користуєтеся тінями, то найімовірніше Ви вже підібрали собі тіні, які відмінно поєднуються і з кольором шкіри, і з кольором волосся.

Але все ж таки, як підібрати колір тіней, якщо Ви тільки починаєте ними користуватися або ніяк не можете підібрати відповідний Вам колір? Найлегший і найпоширеніший метод побору кольору тіней – підбір до кольору очей.

Одним із найуніверсальніших кольорів, який підходить усім, є сірий. Сірий колір має дуже багато відтінків (у тому числі і сріблястий) і, придбавши лише одну палетку сірих тіней, можна по-різному фарбувати очі.

Тіні для зелених очей. Власниці зелених очей завжди повинні пам’ятати про те, що для них небажано використовувати ті відтінки тіней і олівця, які світліші за їх натуральний колір очей. Якщо, наприклад, дівчина зі світло-зеленими очима вибере насичені та яскраві оливкові тіні, то унікальне забарвлення її райдужної оболонки просто стане бляклим і невиразним на тлі яскравих тіней. Ми радимо для зелених очей використовувати глибокі коричневі, болотяні, золоті та навіть чорні тони. Олівець для контуру також має бути темним.

Тіні для карих очей. Так, від природи карі очі яскраві на стільки, що ті, кому пощастило народитися з карими очима, можуть використовувати практично всі кольори. Кольорові підводки та насичені кольори – це доступно та прийнятно для карих очей. Коричневі, фіолетові, фіолетові, сірі, зелені та багато інших відтінків можуть бути використані у вашому денному та вечірньому образі. Кремові, запечені або компактні тіні з перламутром і без нього – все це має місце у вашому арсеналі. Основне правило при виборі тіней для карих очей — уникати дуже світлих і блідих тонів, тому що навіть звичайні блідо-рожеві тіні можуть зробити ваші очі більш втомленими.

Тіні для блакитних очей. Для блакитних очей не бажано використовувати контрастні жовті, зелені та мідні тони, тому що на їх тлі яскравий блакитний колір просто стане бляклим та каламутним. Ще варто згадати і про те, що ті, кому пощастило мати блакитні очі, зазвичай мають і тонку, білу шкіру – саме через цю особливість сині та бордові тіні можуть створити ілюзію синця. А ось сірий, бузковий, коричневий тони та їх відтінки можуть надати вашому погляду глибини та таємничості. Стриманий макіяж у теплих фарбах, можливо поєднувати і з матовими та з перламутровими тінями розсипчастої або кремової текстури, це дозволить виділити яскравість ваших блакитних очей.

Тіні для сірих очей. Ті представники жіночої статі, які мають очі сірого кольору або мають цей відтінок у тандемі з блакитним чи зеленим, можуть бути задоволені універсальністю своєї природи. Тіні для сірих очей можна використати практично будь-яких тонів. Головна помилка – холодний рожевий тон, який може зробити ваші очі заплаканими та хворими. Робіть акцент на стрілках і підводках, використовуйте димчастий ефект і правильне розтушовування – і тоді ваш погляд буде просто чарівним.

Якщо ж за критерієм «колір тіней під колір очей» розмаїтість кольорів дуже велика для Вас, то розповімо про те, які тіні відмінно поєднуються з кольором волосся та шкіри.

Шатенки. Якщо у Вас темні очі та смаглява шкіра, то Ваші тіні – чорні. Якщо Ви боїтеся такого темного кольору, то купуйте темно-коричневі або темно-сірі. Якщо шкіра світла, вибирайте тіні такого ж кольору, що і колір Ваших очей.

Брюнетка. Якщо у Вас очі блакитні, а шкіра світла, то Вам підійдуть блакитні та сірі тіні. Якщо ж у Вас очі темні та шкіра смаглява, то підійдуть зелені тіні та тіні кольору Ваших очей.

Блондинки. Власницям блакитних очей та світлої шкіри підійдуть блакитні та сірі тіні. А власницям карих чи зелених очей та медового відтінку шкіри підійдуть зелені та коричневі тіні.

Рудоволосі. Рудоволосим дівчатам зі світлою шкірою та блакитним очам потрібно набувати блакитні та зелені тіні. Якщо ж очі зелені чи горіхові, то й тіні мають бути такого ж кольору – зелені чи горіхові.

Звичайно ж, такі варіанти макіяжу не єдино можливі, зате виграшні. Експериментуйте з різними кольорами і знайдете те, що підходить саме Вам на кожен випадок.

spacer
Пластическая хирургия про медицину Гинекология